Live Powered by Streamakaci
fr floor en
  • 9:00 - 09:45
    Forum Opening Session
    AMPHI1   |    45 min.
  • 10:00 - 11:30
    Bridging Divides
    AMPHI1   |    90 min.
  • 11:45 - 13:15
    Geography of Discontent
    AMPHI1   |    90 min.
  • 15:00 - 16:30
    The Digital World We Want
    AMPHI1   |    90 min.
  • 16:45 - 18:15
    Inclusive Growth and Globalisation
    AMPHI1   |    90 min.
  • 10:00 - 11:30
    Climate Strategies in a Connected World
    AMPHI2   |    90 min.
  • 11:45 - 13:15
    Gig vs Career : The Ups and Downs of the World of Work
    AMPHI2   |    90 min.
  • 15:00 - 16:30
    Five-Generation-Workplace From Baby Boomers to Generation Z
    AMPHI2   |    90 min.
  • 16:45 - 18:15
    People-Centred Health
    AMPHI2   |    90 min.
  • 10:00 - 11:30
    Pink Collar, Blue Collar
    AMPHI3   |    90 min.
  • 11:45 - 12:30
    A Fair Share: Universal Basic Income, et al...?
    AMPHI3   |    45 min.
  • 12:30 - 13:15
    Home Truth: Towards Quality, Affordable Housing
    AMPHI3   |    45 min.
  • 15:00 - 16:30
    21st Century Skills : Learning for the Digital Age
    AMPHI3   |    90 min.
  • 16:45 - 18:15
    No Ordinary Disruption
    AMPHI3   |    90 min.
  • 10:45 - 11:15
    15/15 Talk Aura: connecting through Cognitive Intelligence
    AMPHI4   |    30 min.
  • 11:15 - 11:45
    15/15 Talk Exponential Disruption
    AMPHI4   |    30 min.
  • 12:45 - 13:15
    15/15 Talk Airbnb
    AMPHI4   |    30 min.
  • 13:45 - 14:15
    15/15 Talk Mind Change : How Screen Technology is Changing the Way We Think and Feel
    AMPHI4   |    30 min.
  • 14:45 - 15:15
    15/15 What Does My Headscarf Mean to You?
    AMPHI4   |    30 min.
  • 15:45 - 16:15
    15/15 Talk The Mobile as a Mechanism to Solve the Refugee Crisis
    AMPHI4   |    30 min.
  • 16:45 - 17:15
    15/15 Talk Infostorms: How Do We Like ?
    AMPHI4   |    30 min.
  • 17:45 - 18:15
    15/15 Talk Wealth into Wellbeing: How Ca We Mesure happiness?
    AMPHI4   |    30 min.
  • 10:00 - 10:30
    MCM Keynote Speech
    AMPHI1   |    30 min.
  • 10:30 - 11:00
    Presentation of the Economic Outlook
    AMPHI1   |    30 min.
  • 11:00 - 12:10
    Stocktaking on Globalisation: Opportunities and Challenges of Economic Integration
    AMPHI1   |    70 min.
  • 14:00 - 15:30
    It Takes Two to Tango: Trade and Social Protection policies
    AMPHI1   |    90 min.
  • 15:30 - 17:00
    2030 Agenda: Financing and Partnerships
    AMPHI1   |    90 min.
  • 12:30 - 13:30
    Behavioural Economics and Nudging: Fast and Slow
    AMPHI2   |    60 min.
  • 14:00 - 15:30
    Inequality, Digitalisation and Competition
    AMPHI2   |    90 min.
  • 15:30 - 17:00
    Responsible Business Conduct and Globalisation
    AMPHI2   |    90 min.
  • 17:00 - 18:00
    Forum Closing Session
    AMPHI2   |    60 min.
  • 09:00 - 09:45
    IYou Talked, We Listened. How Do Your Views Compare?
    AMPHI3   |    45 min.
  • 11:00 - 12:20
    Inclusive Entrepreneurship
    AMPHI3   |    80 min.
  • 12:30 - 14:00
    Online Engagement for Offline Empowerment
    AMPHI3   |    90 min.
  • 15:30 - 17:00
    Cashless Society and Fintech
    AMPHI3   |    90 min.